DHMC

Groep Hilven

dhmc | uw partner in management consultancy

Selecteer een pagina

Contacteer ons

dhmc
Dany Hilven
Bieststraat 225
3550 Heusden-Zolder

E: info@dhmc.be
T: +32 (0)11 53 38 58

Over Ons

dhmc is gegroeid vanuit concrete dagelijkse behoeften die bedrijven, organisaties of personen hebben bij de ontplooiing van hun activiteiten.

Vaak zijn onze (potentiële) klanten onvoldoende voorbereid om in een veeleisende marktomgeving hun activiteiten professioneel te onderbouwen en te begeleiden.

Ervaring

Grondige analyses, een realistisch business plan dat is opgebouwd rond een haalbare strategie, een efficiënte organisatiestructuur, een optimale marktbewerking, enz… – het zijn slechts enkele disciplines waarvoor hoog opgeleide en ervaren medewerkers nodig zijn.

Dergelijke medewerkers zijn niet enkel erg schaars beschikbaar en erg duur, bovendien is hun expertise in vele gevallen slechts voor een beperkte tijdspanne nodig.

Expertise

Los daarvan bestaan er geen ‘super specialisten’ die vereiste knowhow en ervaring voor de vele management / sales / marketing disciplines in één persoon verenigen.

Dit kan dhmc wel: wij leveren de vereiste expert(s) die de aangewezen oplossingen bieden voor de werkelijke problemen die zich stellen.